Dobrodošli na internet stranicu brenda Ollie9 Design.

Ollie9 Design je modni studio koji se bavi izradom unikatnih I ručno radjenih odevnih predmeta I modnih dodataka za žene I devojčice. Ovde možete pronaći veliki izbor haljina za posebne prilike I haljina za svaki dan, torbi I torbica, neobičnih I unikatnih ali I elegantnih I svečanih , pojaseva za haljine, kardigane I tunike, ručno radjenog nakita, trakica glavu, ešarpi, šalova I svašta nešto još... Svi naši proizvodi se dizajniraju I stvaraju u našoj maloj kreativnoj radionici u Kraljevu, osim krojenja I šivenja, Ollie9Design je stvoren iz moje ljubavi prema kreativnosti, lepoti i šivenju, osnovala sam ga sa željom da stvorim vanvremenske I jedinstvene modne komade, različite od onog što se nudi na tržištu, koji ne prate slepo modne trendove i koje ćete sa istim uživanjem nositi dugi niz godina… Stvaramo odevne komade sa originalnim krojevima i sa fokusom na detaljima, pažljivo biramo materijale, dajući prednost tkaninama od prirodnih sirovina, udobnim i prijatnim za nošenje…šijemo ih sa puno ljubavi I strpljenja po vašim merama, sa željom da budu savršeno prilagodjeni Vama I Vašim potrebama, Svi naši proizvodi se 100% ručno izrađuju tako da, ukoliko vidite nešto što vam se dopada na našoj stranici a želeli biste nešto slično, možda u drugoj boji, drugih dimenzija, sa drugačijim detaljima ili od drugog maerijala, slobodno me kontaktirajte I mi ćemo postojeći proizvod prilagoditi Vašim željama I napravićemo to što želite. Osim toga, ako vam se dopada neki artikal koji više nije u ponudi, obratite nam se I mozemo napraviti nešto slično, u zavisnosti od materijala koje možemo da nabavimo, Za poručivanje kao i sve dodatne informacije i sugestije mozete nas kontaktirati na e-mail: terzic.olja@gmail.com Za sva druga pitanja vam stojim na raspolaganju. S ljubavlju, Olja Terzic

Apr 19, 2020

Za bebe i devojčice: Svečana haljinica od čipke, tila i perja (mlečno bela)

cena: 2290 din

Prelepa haljinica koja se može nositi u svečanim prilikama, ali i u onim manje svečanim, obzirom na to da se deo od tila po potrebi skida.
Gornji deo haljine je od fine pamučne čipke, postavljen je pamučnim trikoom, donji deo od  materijala u mlečno beloj boji (mesavina pamuka sa elastinom). Haljina je  upotpunjena bogatom  suknjom od  tila i cvetnim detaljima na kaišu. Na ramenima su prišiveni detalji od perja iste boje kao što je til. Suknja od tila je prišivena za kaišić koji se pozadi vezuje u mašnu i moze se skidati, tako da haljinice mogu da se nose sa tilom ili bez njega.
Haljine se mogu  poručiti i u bilo kojoj drugoj boji tila  i u bilo kojim veličinama. Haljine u našem salonu se ručno izradjuju po merama i željama naručioca. 

Ovaj model haljinice nudimo  sa 5 različitih varijanti  pojasa,  a kao poklon dobijate i traku za kosu za dete u istom stilu kao što je pojas (pogledajte slike ispod teksta)

Nežne i romantične, jednostavne ali prelepe,  prijatne i udobne za nošenje...
Budite primecene...

***Navedena cena se odnosi na veličine za dete do 4 godine, za druge veličine nas kontaktirajte za cenu.
*** Ovaj model može da se poruči i u kombinaciji sa haljinom za odrasle(https://moomyandme.blogspot.com/ )


KAKO IZABRATI VELICINU: pratite link, ovde ćete pronaći tabelu mera koju koristimo:

Ukoliko nam šaljete mere, pogledajte poslednju sličicu, tu možete videti  koje mere su nam potrebne za ovaj model.


Ovaj artikal mozete poručiti direktno na ovoj stranici, kliknite na link:

INFORMACIJE I PORUCIVANJE
ili











No comments:

Post a Comment