Dobrodošli na internet stranicu brenda Ollie9 Design.

Ollie9 Design je modni studio koji se bavi izradom unikatnih I ručno radjenih odevnih predmeta I modnih dodataka za žene I devojčice. Ovde možete pronaći veliki izbor haljina za posebne prilike I haljina za svaki dan, torbi I torbica, neobičnih I unikatnih ali I elegantnih I svečanih , pojaseva za haljine, kardigane I tunike, ručno radjenog nakita, trakica glavu, ešarpi, šalova I svašta nešto još... Svi naši proizvodi se dizajniraju I stvaraju u našoj maloj kreativnoj radionici u Kraljevu, osim krojenja I šivenja, Ollie9Design je stvoren iz moje ljubavi prema kreativnosti, lepoti i šivenju, osnovala sam ga sa željom da stvorim vanvremenske I jedinstvene modne komade, različite od onog što se nudi na tržištu, koji ne prate slepo modne trendove i koje ćete sa istim uživanjem nositi dugi niz godina… Stvaramo odevne komade sa originalnim krojevima i sa fokusom na detaljima, pažljivo biramo materijale, dajući prednost tkaninama od prirodnih sirovina, udobnim i prijatnim za nošenje…šijemo ih sa puno ljubavi I strpljenja po vašim merama, sa željom da budu savršeno prilagodjeni Vama I Vašim potrebama, Svi naši proizvodi se 100% ručno izrađuju tako da, ukoliko vidite nešto što vam se dopada na našoj stranici a želeli biste nešto slično, možda u drugoj boji, drugih dimenzija, sa drugačijim detaljima ili od drugog maerijala, slobodno me kontaktirajte I mi ćemo postojeći proizvod prilagoditi Vašim željama I napravićemo to što želite. Osim toga, ako vam se dopada neki artikal koji više nije u ponudi, obratite nam se I mozemo napraviti nešto slično, u zavisnosti od materijala koje možemo da nabavimo, Za poručivanje kao i sve dodatne informacije i sugestije mozete nas kontaktirati na e-mail: terzic.olja@gmail.com Za sva druga pitanja vam stojim na raspolaganju. S ljubavlju, Olja Terzic

Sep 17, 2014

PRELEPA HALJINA WHITE & BLACK

cena: 2.690 din

ARTIKAL JE PRODAT

               
Haljinu mozete poruciti direktno od nas, klikom na link 

 ili preko  zvanicnih sajtova za kupovinu preko interneta 

(zahteva registraciju)




VEOMA ATRAKTIVNA HALJINA OD ZERSEJA, PREDNJI DEO I RUKAVI SU OD PRELEPO DEZENIRANOG LIKRA ZERSEJA, STRUKIRANA, JAKO LEPO STOJI. VELICINE JE 38, ODGOVARA I ZA VEL.40, OBZIROM DA MATERIJAL IMA DOSTA ELASTINA. 
MERE HALJINE: 
DUZINA HALJINE JE 91 CM (mereno na sredini ledjnog dela), OBIM U PREDELU GRUDI -82 CM, OBIM U PREDELU STRUKA 75 cm, OBIM U PREDELU BOKOVA 100 cm. 
HALJINA JE UNIKAT 












No comments:

Post a Comment